kamil1998 Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 czy ktoś na link do np tranformATION PACK NA MOTYW VISTY OBOJETNE BY BYŁO SORY caps lock mi sie włączył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 I to by było na tyle. Zapraszamy za 365 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 SORY caps lock mi sie włączyłnic nie szkodzi, poszukaj "Backspace" na klawiaturze. :lammer: wymiękłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 Yeah. Od razu poczułem się lepiej. Myślę, że warto usunąć ten topic i podpalić użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 A pamiętacie gościa o nicku feodora, czy jakoś tak? Może ma brata? Bliźniaka :lammer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 Bratem bliźniakiem użytkownika feodora był user xrystal. EDIT: ale to dawno cholernie było. Tak z 3 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Luty 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 19, 2010 Bratem bliźniakiem użytkownika feodora był user xrystal. To ich jest trzech :?: Masakra EDIT: ale to dawno cholernie było. Tak z 3 lata temu Widać długa u nich kolejka do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi