bunny1985 Napisano Marzec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2010 Nie wiem jak was, ale mnie zaskoczyła dzisiejsza rzerwa. Co się zadziało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2010 Debianowcy zaatakowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fany Napisano Marzec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2010 Debianowcy zaatakowali Serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunny1985 Napisano Marzec 31, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2010 Prędzej dzeci Ubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Marzec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 31, 2010 Prędzej dzeci Ubu jak? przytulili się gromadką do serwera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Kwiecień 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2010 Tak i ogrzali go tak mocno swoimi debianowymi spiralkami że aż się rozmarzył i zapomniał odpowiadać na requesty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Kwiecień 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2010 MC' - jak Ciebie spiralki otaczają to na pewno też nie odpowiadasz na requesty więc nie ma się co dziwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC' Napisano Kwiecień 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2010 A czy ja się dziwię ? hehe wyszło ze nasze forum jest nomen omen facetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Kwiecień 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 1, 2010 Forum może sobie być facetem, ważne że Fedora jest kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Kwiecień 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2010 Czy ze mną źle, że nie zauważyłem żadnej przerwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi