linmar Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 Mam problem z zainstalowaniem flashplayera. Po kliknieciu na obiekt Flash pokazuje co trzeba zaciągnąć, pokazuje licencje, zaciąg i nie instaluje. Zainstalowałem FC3 pełna instalację wszystkich pakietów. Gdzie robie błąd??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mynus Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 ja zainstalowalem recznie bo po sciagnieciu zglosil sie jakis blad, (ps takie pakeity chyba powinno sie instalowac jako root) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 Na stronie firmy Macromedia masz odpowienie pluginy: adres: http://www.macromedia.com/shockwave/downlo...oad/alternates/ i tam wybierasz sobie plugina dla Linux x86 - Flash Player 7 for Mozilla 1.2 (jeśli masz Firefoxa, to spoko - to jest też Mozilla, tylko po liftingu) plik "install_flash_player_7_linux.tar.gz" zapisz sobie do jakiegoś katalogu (np. root) wchodzisz do tego katalogu w terminalu i wpisujesz: tar -xvzf install_flash_player_7_linux.tar.gz stworzy ci podkatalog install_flash_player_7 i wejdz do niego instalację rozpoczniesz poleceniem: ./flashplayer-installer ( z kropką na początku! ) W trakcie instalacji zapyta Cię o katalog, w którym masz zainstalowa Mozille (lub Firefoxa) u mnie jest to /usr/lib/firefox-1.0 - musisz to wklepac, kiedy instalator Cie o to poprosi Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 Dużo łatwiej (i lepiej dla systemu) zainstalować ten plug-in: http://macromedia.rediris.es/apt/fedora/2/...0.25-1.i386.rpm (to nic że jest "2", chodzi i w FC3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linmar Napisano Listopad 16, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 Dzięki z apomoc już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi