Materid Napisano Kwiecień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2010 Witam, jestem laikiem jezeli chodzi o obsługe Linuxów i chce przezucic sie na Fedore po pewnym okresie korzystania z Ubuntu 9.04. Moj problem wyglada tak ze mam na kompie zainstalowanego Ubuntu oraz Viste. Czy jezeli zrobie formata na partycji na której znajduje sie UBUNTU to czy GRUB bedzie go cały czas wyswietlal? Jezeli tak to jak go skasowac bo nie chce miec do wybory po zainstalowaniu FEDORY 3 systemow do wyboru majac tylko dwa. Czytalem ze mozna usunac gruba posiadajac plyte z Windowsem i poprzez jego konsole "recovery", ale moj problem jest taki ze nie posiadam plyty poniewaz zostawilem ja w domu a studiuje w całkiem innym miejscu i po płyte bede mogl dopiero pojechac za 2/3 miesiace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 8, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2010 Nic nie kombinuj. W czasie instalacji Fedory, będziesz miał podział dysku. Usuniesz wówczas partycję z Ubuntu, a nowego GRUB 'a wygeneruje instalator Fedory. To nie Ubuntu, tu wszystko robi się samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Materid Napisano Kwiecień 11, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2010 Dzieki za pomoc aha i juz nie bede tworzył nowego postu jak Fedora wspiera WiFi Atherosa? Bo Ubuntu nie widzi u mnie Wi FI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2010 Zacznij przeszukiwać forum, bo odpowiedź na takie pytania jak zadajesz to naprawdę w pierwszym lepszym temacie znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi