DAREK WL. Napisano Kwiecień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2010 Czasami trzeba wkleić do posta zawartość jakiegoś loga który jest dość długi . Tyle że na tym i innych forach tak się wycwanili że nie można normalnie dołączyć plików z dysku . Można tylko podać do nich link zewnętrzny z jakiegoś hostingu . Znam kilka darmowych hostingów obrazków , ale nie znam żadnego hostingu do którego można bez kłopotu wrzucać pliki typu ".log" "txt" Proszę o poradę , gdzie najle[piej wrzucać pliki tekstowe by potem cytować je na tym lub innych forach :?: Z góry dzięki za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2010 Najprościej i najwygodniej jest użyć www.dropbox.com itp. np.: * http://dl.dropbox.com/u/409786/pub/home/ar...um/man_bash.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2010 Albo http://wklej.org/ (jeden z wielu). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 20, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2010 skoro już mowa o wklej to $ yum search -q wklej =============== Pasujące: wklej ================== wklej.noarch : A wklej.org submitter wklej-vim.noarch : A wklej.org submitter plugin for vim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Kwiecień 20, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 20, 2010 Dzięki za porady , już się zarejestrowałem na Dropboxie i dzięki temu dołączyłem loga do postu o problemach z nvidia na F 13 BETA Zainstalowałem dropboxa również na Fedorze ale nie mogę go znaleźć [darek@localhost ~]$ dropbox bash: dropbox: nie znaleziono polecenia [darek@localhost ~]$ whereis dropbox dropbox: [darek@localhost ~]$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andarin Napisano Maj 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2011 Bez instalacji jeszcze polecam www.piggyshare.com do 1024 GB i wielkośc do 1GB dal darmowego konta 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Maj 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2011 Do plików tekstowych za darmo mozna wykorzystać githuba ale miejsca jest zdecydowanie mniej niz u innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Maj 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2011 Jak dla mnie: cpaste.eu, wklej.org, 3paste.com czy pastebin.com tez sa dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Czerwiec 10, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 10, 2011 Ewentualnie zamiast wysyłać plik z logiem, można przekleić jego zawartość do pastebin (bodaj pastebin.com ) i wrzucić na forum krótki link do zawartości, pastebin zawiera również kolorowanie składni na języki programowania gdyby to też było potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikotaj Napisano Sierpień 2, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2011 Jako przechowalnię plików wszelaich polecam Windows Live Sky Drive. Zakładasz konto na Windows Live (http://live.com) i masz dostęp do 25GB wirtualnego dysku. Jedyny limit to wielkość pojedynczego pliku nie mogąca przekroczyć 50MB. Nie ma nawet limitu transferu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Sierpień 2, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2011 @up Yeah i to wsparcie dla Linuksów po prostu miód. Ja wiem, że na JL był art o tym jak zmusić SkyDrive do pracy pod Linuksem ale bez przesady ... Na drobne rzeczy wystarczy 2,5gb na Dropboxie za free albo 5 na cloud store od ubuntu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikotaj Napisano Sierpień 2, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2011 Ale co ma do wsparcia Sky Drive system operacyjny? Przeglądarka internetowa jest wszędzie taka sama, interfejs webowy Sky Drive działa niezależnie od systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dare2dream Napisano Marzec 19, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2013 Polecam hosting www.000webhost.com - jest calkowicie darmowy - pelne wsparcie php, daja 1500mb powierzchni, 2 bazy mysql, 5 kont mailowych, backup serwera, 100gb transferu - mozna na nim zarejestrowac 5 domen i 5 subdomen - i wszystko w 100% za darmo - idealny do pozycjonowania i na calkiem sensowne strony w php. Idealny do stronek tekstowych, zapleczówek i innych tego typu zastosowań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sklepekiecki Napisano Kwiecień 16, 2020 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2020 Ja dokumenty takie jak pdf czy coś to trzymam na Kleeja po rejestracji masz no limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi