joekidd Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 Hi, szukam toola ktory pozwoli mi na przegladanie kodu pliku PDF w human readable sposob. Tzn. zeby obiekty typu stream zostaly wyswietlone jako plain text (odkowodane). Googlowanie nie przynosi zadowalajacych rezultatow:/ kid joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 Nie ma co googlować - przejrzyj repozytoria np. yum search pdf albo skorzystaj z yumex. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dither Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 Napisać samemu (nie jest to trudne) albo skorzystaj z pdfbox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Lipiec 31, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2010 pdftotext paczka poppler-utils akurat dzisiaj ciąłem pdfy to obszczekałem kilka narzędzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi