DAREK WL. Napisano Wrzesień 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2010 Uruchomiłem live linuxa NETSECL który jest na płycie DVD w najnowszym CHIP-ie . Pojawiło się jednak okienko logowania z wyborem ADMIN lub OTHER USER i trzeba podać hasło . Tylko jakie hasło skoro to jest przed chwilą uruchomiony system LIVE Próbowałem ; ROOT,TOOR,ADMIN,SUSE . Nic to nie pomaga . Może ktoś wie jak sie zalogować do tego NETSECL linuxa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Wrzesień 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2010 Spróbuj : linux (dla obu użytkowników) W Chipie nie ma żadnego artykułu na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2010 Próbowałem ; ROOT,TOOR,ADMIN,SUSE .Spróbuj małymi literami Albo w ogóle bez hasła. [EDIT] http://www.google.pl/search?rlz=1C1CHNG_pl...l+password+live 2. link od góry nawet strony nie trzeba otwierać, bo w opisie poniżej linka już widać wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Wrzesień 17, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2010 Dzięki Sokar620 Twoja porada okazała się dobra . Ale pozostał 1 problem ; na tym distro nie chce sie uruchomić karta WIFI Atheros Domaga się doinstalowania pakietu IW . Tylko żr do jego doinstalowania jest potrzebne połączenie z netem . a tego w tym momencie nie ma . I znów wychodzi że chyba najmniej problematyczne est ubuntu Waldo ; ja to pisałem małymi literami tylko tutaj napisałem dużymi . Próba bez podania żadnego hasła nie udaje się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi