lasarus Napisano Wrzesień 23, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2010 Witam. Przy próbie instalacji jakiegokolwiek programu w fedorze wyskakuje mi na końcu taki komunikat ERROR:dbus.proxies:Introspect error on :1.117:/org/freedesktop/PackageKit: dbus.exceptions.DBusException: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Message did not receive a reply (timeout by message bus) Unable to send message to PackageKit Miał ktoś z takim czymś do czynienia? A może ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Google mało mówi na ten temat. Fedora 13 x86_64 XFACE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 24, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2010 A po wyłączeniu serwisu z konsoli "yum update" działa? Masz system zaktualizowany w całości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lasarus Napisano Wrzesień 24, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2010 Ok, nowe programy mogę instalować i dodają się do menu, jednak niestety mplayer którego zainstalowałem wcześniej działa tylko w konsoli, reinstalacja nie pomaga. Jakieś pomysły jak wrzucić go do menu?;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 24, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 24, 2010 z konsoli yum reinstall mplayer Do tego polecam nakładkę yum install smplayer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Wrzesień 25, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 25, 2010 Zainstaluj też: yum install mplayer-gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi