marciek Napisano Styczeń 2, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2011 Witam. Chcę zakupić notebook, do pisania, internetu, rozmów. Mam pytanie czy opłaca się kupić taniego notebooka w cenie od 300-500 zł? Przykłady. http://allegro.pl/promo-mini-netbook-laptop-7-wifi-2gb-hd-i1386363904.html http://allegro.pl/mini-netbook-laptop-10-wifi-2gb-hd-3-kolory-i1389141565.html ps. oczywiście ma chodzić pod kontrola Linux. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 Zapomnij o tej chinszczyznie. A jesli juz masz silne parcie, to wczesniej upewnij sie czy da sie zainstalowac Linuksa. Mialem przez kilka dni do zabawy tablet (z procesorem ARM VT8505) i nie udalo mi sie zmusic go do wczytania specjalnie spreparowanego romu z Ubuntu. O ile wiem standardowa instalacja na czyms takim nie pójdzie. Tutaj cene masz ok.420 pln - dolóz drugie tyle i kup normalny netbook, chocby uzywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 Windows CE - ta nazwa chyba mówi wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciek Napisano Styczeń 3, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2011 Racja i po krótkim namyśle jednak nie będę się interesował tego typu sprzętami o tak niskiej konfiguracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3k_PL Napisano Styczeń 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 5, 2011 Jeśli szukasz taniego netbooka to zainteresuj się Asus EEE PC 701. Najlepiej w wersji z dyskiem 8GB bo 4GB to okrutna udręka. No ale u mnie działa od F8 do obecnej F14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi