thof Napisano Styczeń 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2011 To wina nowej wersji flasha. Nie zapisuje filmow i mp3 do tmp tylko do cache przegladarki. A gdzie tak wyczytales? Uwierzylem na slowo, ale teraz sprawdzilem u mnie na Archu wciaz wszystko co zwiazane z flashem trafia do /tmp, a mam chyba najnowsza wersje 10.1.102.65 i nie znika.@qutrit one nie sa usuwane z cache tylko gdzies przenoszone, ale nie wiem gdzie, bo u mnie jest po staremu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Styczeń 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2011 http://www.omgubuntu.co.uk/2010/09/saving-flash-videos-in-linux-tmp-no-longer-works/ Wg about:plugins mojego liska: Shockwave Flash Plik: libflashplayer.so Wersja: Shockwave Flash 10.2 d161 Więc wydaje się, że nowsza niż Twoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2011 Aha, bo to ten prerelease flasha 10.2, który ma niby miec wsparcie sprzetowe na kartach nvidii. No to troche wyjasnia, bo ja wciaz uzywam stabilnej 10.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi