adam_993 Napisano Marzec 19, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2011 Cześć! Dostałem od brata starszego laptopa (Toshiba M45 s-355), Fedora 14 KDE działa na nim wyśmienicie, tyle że zachciało mi się aktualizacji do KDE 4.6.1 (używając zewnętrznego repozytorium). Po aktualizacji w aplikacjach systemowych pojawiają się krzaki, jak np. tutaj: Najpierw zainstalowałem fonty Microsoftu, ale potem stwierdziłem że Liberation będą bardziej "słuszne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 19, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2011 Po aktualizacji w aplikacjach systemowych pojawiają się krzaki, jak np. tutaj:Możesz zdefiniować "krzaki"? Bo w załączonych screenshotach jakoś nie widzę nic niezwykłego, polskie znaki wyglądają OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Marzec 19, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2011 Bo nie chodzi o polskie znaki, tylko o "s" w pogrubionej czcionce. Zamiast niego są jakieś kropki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam_993 Napisano Marzec 20, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 20, 2011 Odbudowałem cache czcionek i zrestartowałem komputer. Zadziałało. BTW: Nie chodziło tylko o "s", ale na końcach ciągów znaków też pojawiały się krzaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi