goro Napisano Marzec 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2011 zainstalowalem fedore wlaczam sobie mp3 i glosnosc dalem na maxa lecz jest to z polowa glosnosci w glosnikach laptopowych jaka jest w windowsie mozna jakos zwiekszyc glosnosc ? w dodatku nie ma dzwieku jak podlaczam do glosnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 23, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 23, 2011 Spróbuj w terminalu jako zwykły użytkownik alsamixer -c 0 (F6 przełącza na inne karty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goro Napisano Kwiecień 14, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2011 po nowej instalacji fedory bo cos mi sie tam zepsulo juz dawno . trzeszczy mi w glosnikach przy filmikach na youtube i nie ma dzwieku na wyjsciu . próbowalem róznych kombinacji w alsamixer -c 0 ale to nic nie daje dzwieku na wyjsciu nie ma tak samo trzeszczy. thof nie sprawdzalem bo po chwili padla mi fedora i nie mialem czasu zeby sie bawic z nia wiec wszedlem na Windowsa. Wiec pytanie jak wyzej. Jak zrobic dzwiek na wyjsciu i zeby nie trzeszczalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal-de-mar Napisano Czerwiec 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2011 Alsa.Wystarczy pobrać ,zainstalowac .skonfigurowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Czerwiec 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2011 Alsa.Wystarczy pobrać ,zainstalowac .skonfigurowac. Alsa jest domyślnie w Fedorze przecież... i skonfigurowana też. Z resztą, skoro mówi, że coś słyszy, znaczy że dźwięk jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrew Napisano Czerwiec 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 1, 2011 Alsa jest domyślnie w Fedorze przecież... i skonfigurowana też. Z resztą, skoro mówi, że coś słyszy, znaczy że dźwięk jest. Wystarczy zobaczyć link, który sugeruje Wal-de-mar aby ocenić aktualność tej porady (z przed 5 lat) Proponuję administratorowi usunąć trzy ostanie posty ( w tym mój) jako nie wnoszące nic do tematu. Andrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi