Fallen Napisano Kwiecień 6, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2011 Nie wiem od czego to jest ale zarówno na wersji 32 jak i 64 bitowej pasek się psuje (krzaczy, znika, jest pusty w okolicach zegara). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 6, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2011 To pewnie przez efekty pulpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3k_PL Napisano Kwiecień 6, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2011 workaround: killall gnome-panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 6, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2011 mi się tak krzaczyło, to sobie dodałem do autostartu "restart" paska: gnome-panel --replace gnome-panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Napisano Kwiecień 8, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2011 Dzięki (do tej pory radziłem sobie z tym zmieniając go na pozycje boczną i z powrotem (jak z góry na dół i odwrotnie błędy zostawały). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi