Magnum44pl Napisano Kwiecień 10, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2011 Witam. W repo nie widziałem tej wersji. I tu moje pytanie: czy ktoś może już skompilował i zrobił pakiet? Szukałem w internecie, ale nie znalazłem -.- A w rpm fusion też jest stare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Kwiecień 10, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2011 Wersja 0.9.0 jest w repozytorium updates-testing, na 0.9.1 trzeba będzie poczekać. Wszystkie oficjalne pakiety dla Fedory znajdziesz na koji, tam też paczka pojawi się najwcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3k_PL Napisano Kwiecień 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 11, 2011 Wersja kadu-0.9.1 "proteza" nie majaca nic wspólnego z oficjalna paczka dla Fedory jest juz w naszym repo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magnum44pl Napisano Kwiecień 14, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2011 A jest coś takiego jak piorytet repo jak w debianie? W sensie żeby pobrać tylko paczkę kadu z repo testing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2011 Jest. Musisz doinstalować wtyczkę yum-plugin-priorities i skonfigurować repozytoria. Pomocne może być np. to → http://wiki.centos.org/PackageManagement/Yum/Priorities Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Kwiecień 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2011 Testowe repozytorium jest domyślnie wyłączone, więc: yum install kadu --enablerepo=updates-testing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magnum44pl Napisano Kwiecień 15, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2011 Dzięki, polecenie sokar620 pomogło. Wielkie dzięki Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neometal Napisano Kwiecień 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2011 Dziś Kadu 0.9 wpadło mi podczas upadtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi