Fallen Napisano Kwiecień 24, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2011 Pytałem w innym temacie ale nikt tego chyba nie przeczytał... Na moim Msi WindU100 kiedyś instalowałem moblina etc i wszystko pięknie działało. Niestety rezultatem Fedory + Meego jest biały ekran z działającym kursorem ;p Ktoś się może tym bawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Kwiecień 24, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2011 Niestety rezultatem Fedory + Meego jest biały ekran z działającym kursorem ;p Doinstaluj Fluxboksa, albo IceWM (dużo dysku ci nie zjedzą) i sprawdź czy to przypadłość moblina, czy to szerszy problem. Logujesz się bez kłopotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 24, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2011 Mam od niedawna MSI U135DX z XFCE. Wszystko chodzi lekko i sprawnie, kamerki tylko nie bujnąłem. Prawdę mówiąc jestem zdziwiony wydajnością tego maleństwa, większość "średnich rozmiarów" aplikacji działa mi równie szybko, co na stacjonarnym potworze. Na Twoim miejscu nie bawił bym się w moblina/meego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi