ALvarez Napisano Maj 31, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2011 Przepraszam, bo się zgubiłem, kto ma rację?? ALvarez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2011 Jak zwykle kazdy albo nikt. Kazdy mówi ze swojego doswiadczenia - moje np. sa takie, ze jeszcze nigdy nie wyszedl mi poprawnie upgrade za pomoca "preupgrade" dlatego korzystam z netinst, ale wiele osób wypowiadajacych sie na forum twierdzi, ze preupgrade to najlepszy, najprostszy i ogólnie "naj..." sposób. Zrób backup zanim zaczniesz, wybierz sposób, który wydaje Ci sie najlepszy i do dziela. W najgorszym wypadku zrobisz swieza instalacje i odtworzysz dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALvarez Napisano Maj 31, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2011 Witam. Wykonałem nową instalację. Doszedłem do wniosku ,że dość już detektywistycznych zapędów. Wszystko jest ok. Trzeba tylko doinstalowac kilka programów. Mogłem nawet nie robić backupu(który zrobiłem). Bardzo dziękuję wszystkim mistrzom, ekspertom i innym zaduże zaangażowanie w rozwiązanie problemu który nas pokonał. Proponuje zamknąć temat ponieważ nic nowego już się nie wydarzy. Jeszcze raz dziękuję, trochę nowego się nauczyłem. Pozdrawiam. ALvarez PS jedak stary dowpcip, że spotkało się dwóch polakow na pustyni i założyli 3 partie polityczne jest nieśmiertelny. miłego wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 31, 2011 [...] zaduże zaangażowanie w rozwiązanie problemuktóry nas pokonał. Nie pokonał. Sposób instalacji to nie ciąża - tu nie ma jednoznacznej odpowiedzi, bo każdy sposób ma swoje wady i swoje zalety. P.S. Nawet Windows instaluje się zazwyczaj z płyty instalacyjnej, ale można też przez sieć, można zrobić instalkę nienadzorowaną, można wziąć vLite i okroic programy do swoich potrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi