michal__s Napisano Lipiec 30, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2011 Witajcie, Jestem właścicielem domeny, która spełniała rolę informacyjną przy okazji premiery Gnome w wersji 3. Obecnie brak czasu na rozwijanie strony, a i nie ukrywam, że Gnome 3 nie jest mi bliski (używam Xfce). Czy są chętni do podjęcia tematu prowadzenia pod tym adresem czegoś ciekawego? (strony, forum, Q&A). Zapewniam hosting. Chętnych zapraszam na #gnome3.pl@freenode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Lipiec 30, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2011 Nie sądzę, żeby ktoś się zainteresował. Może mógłbyś zrobić przekierowanie na adres http://gnome3.org/index.html.pl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal__s Napisano Lipiec 30, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2011 Nie sądzę, żeby ktoś się zainteresował. Może mógłbyś zrobić przekierowanie na adres http://gnome3.org/index.html.pl ? Jeśli nie będzie chętnych, to tak właśnie zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Lipiec 30, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 30, 2011 @Raven Mimo wszystko moglbys sie tym zajac jako piewca G3 na forum - wtedy moglbys dawac tylko linki do tej strony @autor ja jak duzo osob z forum przenioslem sie na XFCE 4.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Lipiec 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2011 Powielać treści faktycznie nie ma sensu, więc przekierowanie byłoby na miejscu. Osób do współpracy w tak niszowym temacie nie znajdziesz nawet na forach takich jak to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi