Verni Napisano Lipiec 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2011 Witam Jak zainstalować sterownik od producenta, bo nijak nie wiem jak Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Lipiec 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2011 http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8xxa_FC Napisano Lipiec 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 31, 2011 0. pozbyć się sterownika nouveau (patrz forum) 1. pobrać cośtamcośtamcośtam.run (i zapamiętać gdzie się zapisało) 2. zrestartować/podnieść system w trybie tekstowym (patrz forum) 3. uruchomić jako admin to cośtam.run (patrz forum) 4. podnieść w trybie graficznym (już ze sterownikami binarnymi nvidii) (chyba też patrz forum) wada rozwiązania - po każdym upgreadzie kernela może grozić reinstalacja sterowników. (chyba to też było na forum) (a najlepiej przed zadaniem tego typu pytania poszperać po sieci (albo forum) - pewnie jest z 10 poradników (po polskiemu ) prowadzących za rączkę, bo tego typu posty brzmią trochę jak "mam problem, rozwiążcie go! a ja poczekam..."). powodzenia. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Sierpień 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2011 0. pozbyć się sterownika nouveau (patrz forum) 1. pobrać cośtamcośtamcośtam.run (i zapamiętać gdzie się zapisało) 2. zrestartować/podnieść system w trybie tekstowym (patrz forum) 3. uruchomić jako admin to cośtam.run (patrz forum) 4. podnieść w trybie graficznym (już ze sterownikami binarnymi nvidii) (chyba też patrz forum) wada rozwiązania - po każdym upgreadzie kernela może grozić reinstalacja sterowników. (chyba to też było na forum) (a najlepiej przed zadaniem tego typu pytania poszperać po sieci (albo forum) - pewnie jest z 10 poradników (po polskiemu ) prowadzących za rączkę, bo tego typu posty brzmią trochę jak "mam problem, rozwiążcie go! a ja poczekam..."). powodzenia. Człowieku nie wiesz, nie znasz się to się nie odzywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diseant Napisano Sierpień 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2011 Na wiki nie polecają instalacji sterowników ze strony producenta. Jest podany krok po kroku, jakie repo należy dodać i skąd zainstalować sterowniki. Żadne .run'y tego nie zmienią... Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi