hostilit Napisano Sierpień 8, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2011 Hej, macie jakąś wiedze na temat reklamy internetowej, w co warto inwestować aby pojawić się w tym wirtualnym świecie co jest najbardziej wydajne i warte uwagi, cena tez jest znacząca ale interesują mnie pomimo tego płatne rozwiązania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 8, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2011 http://www.forum.optymalizacja.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dajman Napisano Sierpień 30, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2011 Proponuję zacząć od różnych ogłoszeń oraz katalogów, jakich można znaleźć w intenecie np. www.infozysk.pl trzeba spędzić nad tym chwile ale dają całkiem dobre rezultaty no i większość z nich jest za darmo. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Wrzesień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2011 Tak mysle, ze jest tez metoda pozycjonowania u Google darmowa, tzn. wypelnia sie formularzyk i wtedy Google Bot ma wpisane by zajrzec na dana strone od czasu do czasu, pomaga to w wyszukiwaniu strony, ale nie gwarantuje bycia w pierwszej 10tce, za to juz trzeba troche mamony zaplacic EDIT #1 do postu ponizej A to przepraszam, mój blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 3, 2011 Tak myślę, że jest też metoda pozycjonowania u Google darmowa, tzn. wypełnia się formularzyk i wtedy Google Bot ma wpisane by zajrzeć na daną stronę od czasu do czasu, pomaga to w wyszukiwaniu strony, ale nie gwarantuje bycia w pierwszej 10tce, za to już trzeba trochę mamony zapłacić To akurat nie ma nic wspólnego z określaniem pozycji strony w wynikach wyszukiwania. Służy jedynie ręcznej indeksacji, co aktualnie jest rzeczą zbędną (trzeba się mocno starać żeby nie zindeksować sobie strony automatycznie o wiele szybciej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi