Jump to content

Internetowa Reklama?

hostilit
 Share

Recommended Posts

Hej, macie jakąś wiedze na temat reklamy internetowej, w co warto inwestować aby pojawić się w tym wirtualnym świecie co jest najbardziej wydajne i warte uwagi, cena tez jest znacząca ale interesują mnie pomimo tego płatne rozwiązania?

• 3 weeks later...

Proponuję zacząć od różnych ogłoszeń oraz katalogów, jakich można znaleźć w intenecie np. www.infozysk.pl trzeba spędzić nad tym chwile ale dają całkiem dobre rezultaty no i większość z nich jest za darmo. Pozdrawiam.

• 4 weeks later...

Tak mysle, ze jest tez metoda pozycjonowania u Google darmowa, tzn. wypelnia sie formularzyk i wtedy Google Bot ma wpisane by zajrzec na dana strone od czasu do czasu, pomaga to w wyszukiwaniu strony, ale nie gwarantuje bycia w pierwszej 10tce, za to juz trzeba troche mamony zaplacic

EDIT #1 do postu ponizej

A to przepraszam, mój blad

Tak myślę, że jest też metoda pozycjonowania u Google darmowa, tzn. wypełnia się formularzyk i wtedy Google Bot ma wpisane by zajrzeć na daną stronę od czasu do czasu, pomaga to w wyszukiwaniu strony, ale nie gwarantuje bycia w pierwszej 10tce, za to już trzeba trochę mamony zapłacić

To akurat nie ma nic wspólnego z określaniem pozycji strony w wynikach wyszukiwania. Służy jedynie ręcznej indeksacji, co aktualnie jest rzeczą zbędną (trzeba się mocno starać żeby nie zindeksować sobie strony automatycznie o wiele szybciej).

• WalDo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...