Fincio Napisano Październik 13, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2011 Witam, Jestem tutaj nowy więc z góry przepraszam, jeżeli umieściłem ten temat w złej sekcji. Wracając do tematu, mam problem z Fedorą 15, wszystko ładnie się uruchamia, do momentu zalogowania się. Następnie wyświetla się tapeta ( korzystam z gnome3)i nic dalej się nie dzieje, pasek z godzina, menu i wszystko co na nim się znajduje (u mnie to pasek o góry ekranu) nie ładuje się, jedyne co mogę zrobić to poruszać myszką... Co najdziwniejsze instalowałem yumem kilka rzeczy z poradnika nic więcej. Po następnym uruchomieniu systemu krach ... proszę o pomoc czy da się to jakoś naprawić? jeżeli tak to proszę o jakieś dokładne wytłumaczenie, jeszcze nie jestem specjalistą od linuxa . Pozdrawiam, Fincio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2011 Następnie wyświetla się tapeta ( korzystam z gnome3)i nic dalej się nie dzieje, pasek z godzina, menu i wszystko co na nim się znajduje (u mnie to pasek o góry ekranu) nie ładuje się, jedyne co mogę zrobić to poruszać myszką...A jak podjedziesz myszką do lewego górnego rogu to też nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 14, 2011 Wypadałoby wypisać te rzeczy, które instalowałeś. Przede wszystkim to zanim zacząłeś cokolwiek instalować powinieneś zaktualizować w pełni system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fincio Napisano Październik 15, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2011 Dzięki ale już sobie poradziłem, okazało się że to akmod-catalyst pochrzanił coś. I jak najeżdżałem myszką do rogu to też nic. Teraz pracuje w trybie zastępczym, wiecie może jak uruchomić gnome3 z powrotem w trybie normalnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2011 wiecie może jak uruchomić gnome3 z powrotem w trybie normalnym ?Klikasz na swój login w prawym górnym rogu, ustawienia systemu → System → Informacje o systemie → Grafika i tam masz przełącznik trybów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi