czarnekakao Napisano Listopad 20, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Zainstalowałem system od nowa. Dodałem RPM Fusion i zainstalowałem akmod-nvidia. Wykonałem czynności z poradnika fedora 15 i dalej to samo. System staje podczas ładowania się systemu i tak stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Czy przed instalacja kmod-nvidia zrobiłeś pełny update systemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnekakao Napisano Listopad 21, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2011 Tak, podczas instalacji systemu zaznaczyłem aby system pobrał i zainstalował aktualizacje. Czy jak wybiorę podczas instalacji systemu w Bezpieczny (łatwy) tryb graficzny a nie za pomocą nouveau to kmod-nvidia mogę zainstalować bez usuwanie otwartych sterowników z grub ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnekakao Napisano Listopad 21, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2011 Problem rozwiązany Moja grafika jest dość nietypowa XFX 9400GT. Wiec podmieniłem BIOS z innego modelu i wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi