Fallen Napisano Luty 11, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2012 Mam taki problem ze jak kopiuje pliki to nie ma zadnej informacji o postepoie oraz o tym czy w ogóle sie skopiowaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Luty 11, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2012 Może wywaliłeś z panelu przez przypadek plasmę knotify. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Napisano Luty 11, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2012 Nic nie wyrzucałem i chyba jest na panelu (takie "i"). Dodam że problem występuje tylko wtedy kiedy nie kopiuje miedzy oknami tzn jak mam 2 okna otwarte i z jednego do drugiego kopiuje jest ok ale jak mam tylko jedno okno dam ctrl + c i potem otworze inny folder w tym oknie i tam skopiuje (np na inny dysk) to już nie ma żadnego info i wiem ze cos sie dzieje z widzetu od statusu procesora (ze procek 50%+ pracuje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 11, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 11, 2012 W KDE niestety często dzieją się takie cuda. Rozwiązaniem w 99% podobnych przypadków okazuje się wywalenie/przeniesienie katalogu .kde. Ewentualnie możesz poszukać w nim ustawienia knotify i wyrzucenie tylko tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi