NowyUserFedory Napisano Luty 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2012 Na pierwszym dysku (500GB) mam sobie dwie partycje z czego na jednej jest Win7 a na drugiej dane. Teraz sobie dołożyłem drugi dysk twardy (250GB) i chcę na nim zainstalować Fedore. Wkładam płytę do napędu, wybieram bootowanie z CD, coś tam się odpala, jest znaczek Fedory a tu nagle... to: http://fooh.pl/pokaz/3316604808.jpg Próbując jakiś tydzień temu wcześniej instalować Ubuntu z pendrive'a też miałem ten ekran. Jakim cudem pojawia mi się rozwalony obraz na którym jest rozwalona tapeta z windowsa7 oraz ikonki Steama, GTA SA? Jak zainstalować tą Fedore, skąd ten błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Luty 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2012 Jaką masz kartę graficzną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUserFedory Napisano Luty 15, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2012 Asus ENGT240 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2012 Jeśli masz płytę instalacyjną, to spróbuj zainstalować z podstawowym sterownikiem (w menu 2. opcja od góry). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NowyUserFedory Napisano Luty 15, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2012 Dzięki, działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi