Goncarz Napisano Czerwiec 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Witam Mam do was prośbę. Czy możecie mi wytłumaczyć jak ustawić pełny język polski w 17. Po instalcji mam tylko część spolszczoną. Po wejściu do cantry region & languanges languange mam ustawiony polski w zakłdce country natomiast w zakładce languanges w sekcji available languanges jest tylko do wyboru Amercican English. Nie można dodać nic. Po uruchomieniu z kolei programu languanges mam wybrany polski, nawet po ponowym zaznaczeniu i próbie instalcji po restarci jest to samo. Może mi ktoś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Nie napisales jakie to srodowisko. Jesli KDE to pewnie musisz doinstalowac pakiety jezykowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goncarz Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2012 kde, ale jak to zrobic skoro nigdzie nie mozna dodac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goncarz Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2012 ale skoro jest to wersja dvd to nie powinna zawierac pakietów jezykowych? a tak na margnesie, które srodowisko jest najlepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Czerwiec 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2012 DOinstaluj ''kde-l10n-polish'' 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goncarz Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Dziekuje pomoglo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamS-75 Napisano Czerwiec 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2012 a tak na margnesie, które środowisko jest najlepsze? to pytanie z gatunku : ktory samochod jest najlepszy .... najlepiej przejedz sie tymi ktore ci sie podobaja(ewentualnie wybierz czy to ma byc kombi czy ciezarowka) i wybierz z nich .... albo kup kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi