kordirko Napisano Czerwiec 26, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Po 3 godzinach walki, przeczytaniu setek postów i dziesiątków tutoriali w końcu uruchomiłem aero2 pod netwok managerem na fedorze 17 z modemem huwaei 3131 Problem okazał się trywialny - trzeba wymusić połaczenie w trybie 3G podaję printskrina z ustawieniami w NM dla potomnych, może komuś to zaoszczędzi trochę czasu i nerwów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 27, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Mi sie wydaje, ze to juz bardziej zalezy od lokalizacji niz od modemu. Ja u siebie mam "Any" i dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darknek Napisano Styczeń 21, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2013 Ja mialem tak bardzo podobnie przy orange na F16. Teraz na F17 w ogole nie dziala. Miga niebieskie swiatelko na modemie ale nie chce sie polaczyc. Na szczescie nie mam potrzeby uzywania czestego. Wiec zeby nie zakladac nowego watku zapytam tutaj. Czy ktos wie jak ogarnac te modemy sieci komórkowej zeby to dzialalo na nowych jadrach i F17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi