kordirko Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Po 3 godzinach walki, przeczytaniu setek postów i dziesiątków tutoriali w końcu uruchomiłem aero2 pod netwok managerem na fedorze 17 z modemem huwaei 3131 Problem okazał się trywialny - trzeba wymusić połaczenie w trybie 3G podaję printskrina z ustawieniami w NM dla potomnych, może komuś to zaoszczędzi trochę czasu i nerwów Link to comment Share on other sites More sharing options...
thof Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Mi sie wydaje, ze to juz bardziej zalezy od lokalizacji niz od modemu. Ja u siebie mam "Any" i dziala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darknek Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Ja mialem tak bardzo podobnie przy orange na F16. Teraz na F17 w ogole nie dziala. Miga niebieskie swiatelko na modemie ale nie chce sie polaczyc. Na szczescie nie mam potrzeby uzywania czestego. Wiec zeby nie zakladac nowego watku zapytam tutaj. Czy ktos wie jak ogarnac te modemy sieci komórkowej zeby to dzialalo na nowych jadrach i F17? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts