trybun Napisano Lipiec 16, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2012 WItam, Kiedyś gdzieś trafiłem na bardzo przydatny skrypt umożliwiający oglądanie faktów o dowolnej porze dnia i bez ładowania, reklam itp. Teraz Fakty zmieniły się, kazde wideo poprzedzają reklamami, a ja mam cały czas mało czasu i szukam jakiegoś sposobu na pobieranie tego automatyczne i albo obcinanie reklam, albo po prostu obcinanie pierwszych dwóch minut. W ogóle, jak pobrać jakieś wideo udostępniane przy uzyciu Silverlighta? Da się? Najbardziej bym chciał jako parametr di czegoś podać adres strony gdzie to wideo jest. Ale jeszcze bardziej chciałbym skrypt do Faktów Prosze zwrócić uwagę, ze to nie jest nic nielegalnego, prosze wiec o nieusuwanie pozdrawiuam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybun Napisano Lipiec 22, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 22, 2012 Podbijam, Czy ktoś ma jakiś sposób na pobranie materiału wideo udostępnianego za pomocą Silverlight? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybun Napisano Sierpień 17, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2012 podbijam. Napiszcie cos chociaz cokolwiek, prosze, chociaz o pobieranu materialow streamowanych by silverlight pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Sierpień 17, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2012 Moze sie myle, ale dawno temu czytalem, ze Silverlight powstal po to(miedzy innymi), zeby nie mozna bylo przechwytywac/sciagac/kopiowac strumieni w latwy sposób tak jak inne formaty. Silver wykorzystuje chyba szyfrowanie i jeszcze DRM- takze moze byc ciezko ze znalezieniem takich programów do sciagania. Z reszta chwila googlowania http://myapple.pl/ma...tml#post1446055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 17, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 17, 2012 chociaz o pobieranu materialow streamowanych by silverlight Bana masz na Googlach? https://www.google.p...iw=1147&bih=838 1. link od góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi