tzarkar Napisano Lipiec 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2012 Szukalem lecz nie znalazlem.Czy instalacja z live usb, na ktorym troche juz poinstalowalem ,robilem aktualizacje yumem, przez instaluj na dysk ,spowoduje ze strace te wszystkie zmiany ? zgóry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2012 Zmiany na pendrive? Nie. Instalacja nie niszczy nosnika tylko z niego czyta Natomiast zainstalowany system nie bedzie zawieral zmian, które wprowadziles na pendrive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszWo Napisano Lipiec 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2012 Mam pytanie do tematu. Co zrobic, aby zainstalowac fedore live na dysku usb, a potem aktualizowac te instalacje, dodawac programy itd? Czyli jak miec aktualny system na dysku usb. Pozdrawiam - JanuszWo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Lipiec 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2012 Fedorowy Live USB Creator ma suwak "Pamięć trwała". Z tego co pamiętam aktualizacje jądra nie są wspierane. [Edycja] Teraz zauważyłem że chodzi o dysk usb. Jest na wiki - http://wiki.fedora.pl/wiki/Instalacja_Fedory_na_dysku_USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszWo Napisano Wrzesień 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2012 [Edycja] Teraz zauwazylem ze chodzi o dysk usb. Jest na wiki - http://wiki.fedora.p...ry_na_dysku_USB Mam pytanie dodatkowe. Mam sprawna instalacje fedory na dysku usb. Na jednych komputerach (nowe laptopy) system ladnie sie startuje. Na innych jest komunikat "Grub error" i nic sie nie dzieje. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi