radzik Napisano Wrzesień 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Pobrałem ze strony obraz płyty, nagrałem bez problemów. Uruchomiłem ponownie komputer ale nie bootuje płyty. Jak to uruchomić ? Na płycie są takie pliki: http://www.fotoszok.pl/show.php/1228136_bezantytua-u.jpg.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Wrzesień 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Zapoznac sie jak w Twoim komputerze wywoluje sie bootmenu (zwykle jest lista opcji przy starcie) lub wejsc do BIOS i ustawic naped optyczny wyzej w kolejnosci bootowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano Wrzesień 18, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2012 To wiem, w biosie mam juz ustawiony jako pierwszy cd-rom. Ale nic to nie daje, dlatego tutaj zapytalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Wrzesień 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2012 A jak nagrałeś obraz płyty ? Nie rozpakowywałeś przypadkiem pliku ISO przed nagraniem ? W win7 wybierasz po prostu opcje ; nagraj obraz dysku i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Wrzesień 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Hmm. Wadliwy obraz plyty? Sprawdz sume kontrolna obrazu. Plyte jak rozumiem wypaliles jako obraz bez wypakowywania plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Wrzesień 18, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Alesmy Mentat razem trafili .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radzik Napisano Wrzesień 18, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Juz zrobilem, a dokladniej samo sie zrobilo. Wylaczylem calkiem komputer i po ponownym wlaczeniu zaczelo chodzic. Sorki za ten temat, ale myslalem, ze jakis plik trzeba spod windowsa uruchomic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi