extrm Napisano Październik 5, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2012 chłopaki mam małe pytanie bo fedore mam od wczoraj ciągle siedziałem na linux Mint i nie mogę znaleść programu do zasysania plików z reprozytori chyba że takowego nie ma ps. posiadam Fedora 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Październik 5, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2012 yum install, yum update, yum remove, yum list, itd... Wecej w http://linux.die.net/man/8/yum , albo po prostu w man yum. Spróbuj cos zainstalowac i daj znac jak poszlo. yum ma kilka troche poukrywanych funkcji (np. tryb shellowy), które potrafia ulatwic prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrm Napisano Październik 5, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2012 mam rozumiec ze yum jest pod konsole bo nie znalazlem go w plikach systemowych :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 5, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Październik 5, 2012 Tak. A tak w ogóle, to zamiast pytac nie prosciej sprawdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi