slabypingwin Napisano Listopad 28, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2012 >>Gdy chcę skopiować jakiś plik do podkatalogu OBRAZY który jest w katalogu domowym to widzę że pole WKLEJ PLIK jest jasnoszare , nieaktywne Po raz pierwszy zetknąłem się z takim zjawiskiem Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Listopad 28, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2012 A sprawdzales uprawnienia i kto jest wlascicielem tego katalogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Listopad 28, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2012 Jestem jedynym użytkownikiem mojego kompa . Dlatego uprawnienia i właściciel są raczej typowe ; http:// Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 28, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 28, 2012 A do innego katalogu mozesz wkleic? Moze po prostu nie masz nic w schowku? Bardzo czesto aplikacje przy zamykaniu czyszcza schowek, wiec nie da sie np. skopiowac, zamknac aplikacji i wkleic gdzie indziej skopiowanej zawartosci, bo nie ma jej w schowku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Listopad 29, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2012 Jeśli chodzi o schowek , to ja postępuję tak że zaraz na początku klikam na jego ikonkę PPM , zamykam go i zaznaczam "nie uruchamiaj przy starcie " Robię tak na wszystkich dystrybucjach , ale dopiero na F 17 pojawił się problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Listopad 30, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 30, 2012 Nautilus tez tak czasem robi. Nacisnij Ctrl-V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi