Szarik Napisano Sierpień 25, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2013 Witam!Mam problem z Kadu. Otóż wygląda ono tak (normalnie jak w Win95...): http://img821.imageshack.us/img821/3624/bt0.png . Na Gnome nie miałem tego problemu, a na Mate i LXDE jest właśnie tak. Tylko górna belka jest jak motyw z systemu.Szukałem jak to zmienić, ale nic nie nalazłem. Próbowałem zmianiać motyw systemu, ale nic to nie dało. Mam Fedorę 19 z Mate 1.6.1. Jeżeli potrzeba będzie jeszcze więcej informacji, to piszcie, postaram się je dodać .Z góry dzięki.Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarik Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2013 Problem rozwiązany. Trzeba było zainstalować : - Qt 5 For Windows - Qt 5 - qt base - qtcurve - KDE4 Teraz Kadu wygląda tak jak powinno, temat do zamknięcia . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markon Napisano Sierpień 28, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2013 A możesz powiedzieć, jak to zrobiłeś że w lewym górnym rogu masz logo gnome, zamiast loga mate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Sierpień 28, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2013 A możesz powiedzieć, jak to zrobiłeś że w lewym górnym rogu masz logo gnome, zamiast loga mate? Wystarczy zmienić ikony w Wyglądzie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markon Napisano Sierpień 29, 2013 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 29, 2013 Dzięki wielkie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi