dedek2 Napisano Luty 28, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2014 Witam mam świeżo zainstalowaną fedore 20 i nie moge uruchomić tibi , nie pojawiają się żadne komunikaty , poprostu nic się nie dzieje , czy to może wina braku sterowników czy czegoś prosze o porady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Luty 28, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2014 A może jakieś konkrety, co dokładnie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedek2 Napisano Luty 28, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2014 klikam uruchom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Luty 28, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2014 klikam uruchom Konkretne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Marzec 1, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2014 klikam uruchom To uruchom spod konsoli i zobacz co powie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Marzec 21, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 21, 2014 Nie wierzę, że to robię...*sigh* Wymagania systemowe tej...gry są następujące: Linux: Linux with libc version 6 or later X-Window system installed Hardware accelerated graphics driver 102 MB free hard disk space A connection to the internet Lecimy kolejno: Libc na 99% powinieneś mieć zainstalowane, jeśli nie to bodaj ta paczka rozwiąże sprawę: yum install glibc.i686 glibc.x86_64 X-Window system aka tryb graficzny, raczej masz Graphics Driver - nie wiem jak się to zachowuje na otwartych sterownikach, przydałoby się byś powiedział jaki masz sprzęt 102 MB free hard disk space - zawszę się dziwiłem po kiego tyle, ale obstawiam, że masz nawet więcej A connection to the internet - duh...najlepiej coś lepsze niż stary (nie)dobry Dial-Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi