lukbn Napisano Listopad 18, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2014 Witam, mam dziwny problem, otóż gdy chcę zaznaczyć cały tekst z danego pola za pomocą Ctrl+A to nie zaznacza mi całego tekstu tylko przesuwa wskaźnik do lewej strony w polu. Ktoś wie co namieszałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 18, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2014 W jakich programach i na jakim pulpicie? + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukbn Napisano Listopad 18, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2014 np. w Firefoxie i w każdym innym w którym coś się pisze. pulpit gnome 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tele Napisano Listopad 19, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2014 A mozesz zainstalowac np. srodowisko Mate i sprawdzic tam? - troche bedzie ciezko, ale moze wygooglasz jakis sposob. Albo w jakimkolwiek innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 19, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2014 Zajrzałbym w Ustawienia, zakładka "Skróty" i sprawdził wszystkie po kolei czy gdzies nie ma ustawionego właśnie Ctrl+A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukbn Napisano Listopad 22, 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2014 w skrótach nie ma nawet crtl+x, crtl+v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi