agmus1 Napisano Grudzień 9, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2014 Witam wszystkich. Bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu probmelu, który sam sobie zrobiłem. Bawiąc się w fedorą w wersji na USB. W aplikacji "Disks" sformatowałem dyski C,D,F i mam teraz pusty obszar na dysku. Czy jest możliwość odzyskania tego podziału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Grudzień 9, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2014 W zasadzie nie to forum. Tu mówimy głownie o Linuksie, konkretnie o Fedorze, ale... Być może uda Ci się odzyskać dysk jeśli skorzystasz z → http://sourceforge.net/projects/systemrescuecd/ Na tym liveCD sprawdź aplikacje Gparted oraz testdisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Grudzień 10, 2014 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 10, 2014 Jeżeli był to szybki format, bez nadpisywania sektorów, to da radę. Ale przełóż dysk do innego komputera i weź do tego windowsowe programy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agmus1 Napisano Styczeń 1, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2015 Witam w nowym roku. Użyłem pendriva bootowanego z Hirens boot, następnie odpaliłem testdisk i udało mi się przywrócić utracone partycje łącznie z danymi. WalDo dziękuję za pomocną podpowiedź. Temat uważam za zakończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi