redspider Napisano Styczeń 24, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2015 Wchodzę sobie na słynny portal FB i chcąc uruchomić grę pisze komunikat , że moja przeglądarka (Firefox) nie obsługuje flash 11.05+ mianowicie jestem zmuszony do zainstalowania przeglądarki której wręcz nie chce... Jest jakiś sposób na to aby jakoś zaktualizować flasha do wersji jak w chrome? użyłem komendy yum update nic nie pomaga. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Styczeń 24, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2015 Niestety, ale nie zaktualizujesz dalej Flasha, bo Adobe nie wydaje nowszych wersji. W zamian możesz skorzystać z Pipelighta: http://pipelight.net/cms/installation.html. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemal Napisano Styczeń 24, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2015 Albo możesz spróbować najnowszej opery, działa na niej flash z chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 24, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2015 Na F21 jeszcze nie sprawdzałem, ale na F20 Opera (skąd inąd mój ulubiony browser) zabijała procesor na maksa. Już mniej zasobożerny był właśnie pipelight z wine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemal Napisano Styczeń 25, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 25, 2015 Od ~tygodnia używam jej do rozwijania/testowania aplikacji, czasem prokrastynacji i jeszcze ani razu nie zaobserwowałem większego zużycia procka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi