komp2015 Napisano Maj 26, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2015 Dzień dobry Posiadam zainstalowany linux Fedora 21 x86 MATE Compiz Czy jak użyję komende ? # yum groupinstall 'Electronic Lab' Czy doda mi się programy z elektroniki do mojego systemu operacyjnego linux Fedora 21 x86 MATE Compiz Czy zainstaluje całkiem nowy system z programami elektronicznymi linux Fedora 21 x86 GNOME prosiłbym o odpowiedz Jak zainstalować programy z elektroniki zostając przy systemie (nakładki) MATE Compiz # yum groupinstall 'Electronic Lab' jak zadziała system lub co się stanie z systemem, gdy użyje powyższej komendy? Dziękuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszcz Napisano Maj 26, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2015 Dodadzą ci się programy z elektroniki. W yum, żeby zainstalować pakiet/grupę musisz potwierdzić, przedtem jednak program wypisze ci podsumowanie,listę pakietów jakie zostaną zainstalowane. Możesz śmiało sam to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komp2015 Napisano Maj 26, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2015 wiem, że moge śmiało sprawdzić, tylko nie chce zniszczyć zainstalowanego systemu. A powiem, że musiałem poświęcić trochę czasu na instalacji systemu Dziękuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Maj 26, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Maj 26, 2015 Będziesz miał po prostu dużo więcej rzeczy w menu aplikacje. Nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi