tomek-fedora10 Napisano Sierpień 19, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2015 Witam Od jakiegoś czasu używam Fedory 22. Bardzo fajna jest ale jest jedna rzecz, która mnie irytuje, mianowicie po uruchomieniu Skype ikona tego programu nie pojawia się w zasobniku systemowym obok zegara i nie mogę go wywołać, muszę go ponownie uruchamiać. Czy jest jakiś sposób na przywrócenie ikony Skype w zasobniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek-fedora10 Napisano Sierpień 19, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 19, 2015 Znalazłem rozwiązanie, należy zainstalować pakiet sni-qt.i686 i po ponownym uruchomieniu Skype problem znika. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Sierpień 20, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2015 Dla Gnoma jest bardzo fajne rozszerzenie: https://extensions.gnome.org/extension/696/skype-integration/ (otwierać w Firefoksie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jony Napisano Sierpień 25, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2015 Rozszerzenie fajne, ale u mnie w SL 7.1 powoduje częste zacięcia gnome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FC4B Napisano Sierpień 28, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2015 Miałem podobną sytuację na pasku systemowym z Kadu, rozwiązałem to tak, że ściągnąłem z internetu grafikę kadu i jakoś podmieniłem ikonki. Zaczęło działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi