zibi743 Napisano Październik 19, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2015 Witajcie. Tak jak w temacie mam problem z odinstalowaniem tego programu. Ściągnąłem go jakiś czas temu z internetu i zainstalowałem ze skryptu JD2Setup_x64.sh Wszystko poszło OK ale ta aplikacja przestała mi "się podobać":) W tej chwili nie mogę odinstalować tej aplikacji ponieważ nie ma skryptu typu "uninstall...... .sh" - szukałem i nie znalazłem. Jest wprawdzie plik Uninstall JDownloader ale nic z tym nie mogę zrobić JDownloader2 Beta zainstalował mi się w lokalizacji /usr/local/jd2 Czy w takiej sytuacji mogę rekursywnie usunąć katalog ..../jd2? (rm -r /usr/local/jd2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 19, 2015 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2015 Dokładnie tak - wystarczy usunąć katalog. Poza tym jeśli jesteś jedynym użytkownikiem korzystającym z komputera, to wystarczyło instalować np.w swoim katalogu domowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi743 Napisano Październik 20, 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 20, 2015 OK. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi