lis Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 cześć Karta sieciowa Tp-link wn422g ile ma megabitów, mam internet 54 megabity (_niewiem_ → nie wiem) ORT czy dobrą jednostkę podaję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Nie wiem czy już przeczytałeś co napisałem Ci w innym poście, ale nie masz 422 tylko 322. Tak wynika z lsusb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Styczeń 9, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Przeczytałem, to jaką karte teraz kupić pod Tp-linka by było 54megabity? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2016 Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis Napisano Styczeń 28, 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2016 Internet wifi działa tylko dobrze na gnome w debianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Luty 2, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2016 O ile nie mieszkasz na światłowodzie, lub dyszy radioteleskopu, domowe łącze internetowe (łącznie z twoim, całkiem niezłym) nawet nie zbliży się do prędkości oferowanych przez tanie, stumegabitowe karty z 1995 roku. Za to na szybkim łączu możesz poczuć różnicę pomiędzy wifi, a kablem ethernetowym. Wifi oznacza nieco więcej komunikacji pomiędzy komputerem i routerem. Oczywiście działać będzie, ale jeżeli wymagasz od swojej sieci niezawodności i stałej szybkości w każdej sekundzie, to zwykła skrętka zapewni ci jej więcej niż najlepsza karta wifi na karcie pci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi