Gość ssss Napisano Kwiecień 18, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 18, 2016 Znacie jakieś klony wiedźmina lub inne rpg tego typu. Znam Flare, ale to diablo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kombik Napisano Wrzesień 7, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Ni ma raczej, przynajmniej nie słyszałem ______________ Szukam zielony jęczmień gdzie kupić proszę o informacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stancol Napisano Wrzesień 7, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2016 Ni ma raczej, przynajmniej nie słyszałem Dzięki za zainteresowanie ja też nic nie mam dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 8, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2016 Wiedźmin 2 jest tak na GOGu za 10$, ale czasem zdarza się na promocji za 5 złotych. Z takim utargiem już dawno przestałem szukać klonów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokar620 Napisano Wrzesień 9, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2016 Mi przypadł do gustu Two Worlds 2. Za pierwszym razem dałem sobie spokój, głownie z powodu, jak dla mnie tragicznego interfejsu i ekranu ekwipunku. Ale po pewnym czasie przestało to przeszkadzać i grało się całkiem fajnie. Też można od czasu do czasu kupić grę za małe pieniądze, no i część developerów przeszła do CDPR w czasie prac nad Wiedźminem 3. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stancol Napisano Wrzesień 12, 2016 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2016 Wiedźmin 2 jest tak na GOGu za 10$, ale czasem zdarza się na promocji za 5 złotych. Z takim utargiem już dawno przestałem szukać klonów. Tyle że jak kolega pokazał mi kejrana, to sAMI wiecie. Znalazłem polskie studio Artifex Mundi, aktualnie gram w Enigmatis. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi