SeeM Napisano Marzec 26, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 26, 2018 2 godziny temu, Sidoree napisał: Również polecam mBank. Praktycznie zero opłat, konto prowadzimy całkowicie za darmo. Korzystam już od wielu lat i nie miałem jeszcze problemów. Zero opłat to było jakieś 5 lat temu, kiedy rzeczywiście był "internetowy". Teraz mają oddziały i zwyczajną infrastrukturę, a to kosztuje. Nadal są tani, ale nie darmowi. Za różne pierdółki, w rodzaju nieużywanej karty płatniczej, trzeba coś tam dopłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 27, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 27, 2018 Ale przecież jak nie używasz to możesz oddać Zero opłat. No chyba, że korzystasz z karty, żeby wypłacać gotówkę z bankomatu? Poza tym ja mam na przykład przez Google Pay połączoną kartę debetową z telefonem i ostatnio to już nawet w kiosku chusteczki za 59 groszy kupowałem płacąc telefonem A wystarczą 3 takie płatności w miesiącu, żeby nie pobierali opłat za kartę. A może 5? Nie pamiętam dokładnie, bo po prostu gdzie się da płacę kartą i chyba tylko na bazarku warzywnym korzystam jeszcze z gotówki. [EDIT] A co do konta to chyba przy nieużywaniu karty do płatności, to najtaniej wychodzi PKO BP. Zabierają mi co roku 25 PLN czyli ok.2 PLN/m-c. Tylko za przelew każdy trzeba zapłacić złotówkę. Najgorszy - z tych, które znam - to Bank Pekao: za kartę 3pln/m-c + prowadzenie rachunku 10pln/m-c + opłaty za przelew dowolny. Przelewy zdefiniowane bezpłatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrazyShirt Napisano Wrzesień 12, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 12, 2018 No ja chciałbym polecić MBank, ale błąd apki mobilnej i niemożność używania sleszy mocno mnie od tego odwodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 14, 2018 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 14, 2018 Jaki błąd? Możesz coś więcej napisać? A sleszy gdzie chcesz używać? Może warto zgłosić w komentarzach ba Google Play albo bezpośrednio do mBanku np. na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi