Radosław Posted August 8, 2021 Report Share Posted August 8, 2021 Witam jak w temacie. Próbuję odpalić arkusze w okienku na pulpicie pod Linuksem w fedorze 30. Moje Chromium to wersja 81.0.4044.138. Efekt który uzyskuję to logowanie i po otwarciu arkusza następuje wylogowanie. Czy ktoś spotkał się z tym efektem? Czy ktoś może sprawdzić czy u niego efekt jest podobny? Pozdrawiam Głębicki Radosław Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeeM Posted August 9, 2021 Report Share Posted August 9, 2021 10 godzin temu, Radosław napisał: Witam jak w temacie. Próbuję odpalić arkusze w okienku na pulpicie pod Linuksem w fedorze 30. Moje Chromium to wersja 81.0.4044.138. Efekt który uzyskuję to logowanie i po otwarciu arkusza następuje wylogowanie. Czy ktoś spotkał się z tym efektem? Czy ktoś może sprawdzić czy u niego efekt jest podobny? Pozdrawiam Głębicki Radosław Na Fedorze 30 to już nie sprawdzę. Na podstawowe problemy z Chrome zwykle pomaga zmiana nazwy katalogu ~/.config/google-chrome i ponowne zalogowanie na konto Google po uruchomieniu przeglądarki. Już od lat tak nie robiłem, ale warto spróbować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radosław Posted August 12, 2021 Author Report Share Posted August 12, 2021 Nie pomogło. Próbowałem inaczej. Otworzyłem normalne google.com zalogowałem się. Zalogowało i trzyma. Wybrałem arkusze i ponowne logowanie. Dziwne, ale jest. Wybieram arkusz i Unauthorized Error 401 więc tworzę nowy i wylogowanie. Coś chyba nie tak z dostępem z Chromium. W normalnym trybie, bez "app" też tak się dzieje. Czy ktoś używa Chromium do arkuszy google? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts