ALvarez Napisano Maj 3, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2023 Zainstalowałem Reactos na WirtuallBoxie i przy próbie instalacji czegokolwiek mam komunikat brak pamięci. Zadeklarowałem pamięć przydzielaną dynamicznie System podstawowy Fedora KDE 36. co robię żle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALvarez Napisano Maj 5, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 5, 2023 Fakt. Napisałem nieco ogólnie. Problem w tym, że na VirtualBox zainstalowałem na przydzielanej dynamicznie pamięci ReactOS (uczę sie VB), Próby instalacji dodatkowych aplikacji zwraca błąd - Brak Pamięci. Rozmiar aktualny pamięci wykorzystywanej przez ReactOS (dane z VB) jest 798,00MB, Uruchomiony ReactOS zwraca 955MB +105MB (dyski C+D). Brak pamięci przy próbie instalacji jest ok.15MB. Próbowałem różnych kombinacji nawet zwiększyłem rozmiar wirtualny do 10GB ale to nic nie dało. Gdzieś popełniam jakiś błąd, przypuszczam że jest to w konfiguracji VB ale nie jestem w stanie tego odkryć. Może ma ktoś ma jakiś pomysł. Przepraszam , przez zamieszanie napisałem coś w Statusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jonshu Napisano Lipiec 21, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 21, 2023 cześć, chyba nikt z forum nie spotkał się z tym problemem, proszę daj znać czy udało Ci się dojść do rozwiązania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALvarez Napisano Wrzesień 22, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2023 Cześć, Zdawało mi się że pisałem o rozwiązaniu tej sprawy. Dopiero teraz to zauważyłem. Może mi coś uciekło. Przepraszam, już wyjaśniam. Problem rozwiązałem przez powtórną instalację ReactOS od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 22, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2023 Godzinę temu, ALvarez napisał: Problem rozwiązałem przez powtórną instalację ReactOS od zera. To rzeczywiście jest już prawie jak Windows. (o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALvarez Napisano Wrzesień 22, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2023 SeeM rozumiem ten sarkazm. Jednak podejrzewam że była to moja wina błędnej konfiguracji VirtualBox'a podczas tworzenia systemu ReactOS. Nie potrafiłem tego zrobić inaczej (czy było możliwe?) Dobrej nocy. ALvarez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi