slabypingwin Napisano Listopad 12, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2023 Mam zainstalowaną najnowszą F 39 , zainstalowałem również do niej wszystkie aktualizacje . Gdy jako pulpit w oknie logowanie wybiorę '' klasyczne gnome '' - po chwili wywala mnie z powrotem z tego pulpitu do okna logowania . Jeśli wybieram po prostu Gnome - wtedy tego problemu nie ma . Z góry dzięki za porady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosław Napisano Listopad 12, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 12, 2023 Może po prostu nie masz zainstalowanego "klasycznego Gnome" albo brakuje jakichś pakietów dla tego Gnome. Zajrzyj do logów. /var/log Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Listopad 13, 2023 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2023 Możesz utworzyć nowego użytkownika i sprawdzić, czy problem się powtarza? Jeżeli tak, to mamy tu problem z Gnome. Jeżeli nie, to mamy problem z jakimś ustawieniem Twojego pulpitu, które nie jest kompatybilne z którymś rozszerzeniem tworzącym klasycznym Gnomem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Listopad 14, 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2023 Doinstalowalem pulpit Mate i na tym pulpicie problem nie występuje. Więc na razie używam tego pulpitu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi