ghorrgh Napisano Luty 3 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3 Cześć. No to czy można toto ściągnąć, zainstalować i używać za darmo, choćby bez wsparcia? Ja byłbym chętny, tylko co po zamknięciu kodu przez RH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@sunrise Napisano Luty 3 Zgłoszenie Share Napisano Luty 3 13 minut temu, ghorrgh napisał: Cześć. No to czy można toto ściągnąć, zainstalować i używać za darmo, choćby bez wsparcia? Jeżeli masz na myśli EuroLinux to jak najbardziej tak. 13 minut temu, ghorrgh napisał: Ja byłbym chętny, tylko co po zamknięciu kodu przez RH? Wbrew pozorom RH nie zamknął żadnego kodu, nie masz się o co martwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghorrgh Napisano Luty 3 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 3 Jestem kiepski. Nie mogę nawet załadować GRUBa. EDIT Co dalej? Pisze GRUB i tyle... EDIT Dałem radę, pendriv musi być DD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Luty 4 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4 16 godzin temu, ghorrgh napisał: Jestem kiepski. Nie mogę nawet załadować GRUBa. EDIT Co dalej? Pisze GRUB i tyle... EDIT Dałem radę, pendriv musi być DD. Spoko. Też od gruba się odbijałem. Obraz ISO na pendrajwa można popranie nagrać wieloma narzędziami, ale dd jest nadal najpewniejsze. Jest w GNU coreutils, więc go nie zepsują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi