keffir Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 witam mam pytanko a mianowicie czy ktos z szanownych uzytkownikow forum instalowal FC3 x86_64 na laptopie.wlasnie probuje sie przesiasc z MDK na FC i chcialem sie dowiedziec czy jest duzo problemow z instalowani FC3-64 na laptopie :shock: czy tez moze normalna wersja 32bit jest lepsza pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 czy tez moze normalna wersja 32bit jest lepsza Jeśli na laptopie masz Athlona 64, to pewne że wersja 64-bitowa będzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 Napisz czy Ci się udało w ogóle zainstalować wersję x86_64. Ja miałem problemy bo od poczatku wywalał mi się X window. Pisałem o tym na forum ale nikt nie odpowiedział więc problem pozostaje znany lecz bez rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldis Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 mam fc 3 na laptopie, sam instalowałem, ale jest to wersja z pisemka Linux+, więc nie wiem jaka to wersja, ale chodzi bez problemów (o ile nie namieszam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Marzec 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 Ja mam zainstalowaną FC3 x86_64 tylko nie na laptopie i działa bez problemu. Choc przy konfiguracji nie obyło się bez małych zgrzytów. Dyski SATA, AMD 64 3000+, Płyta ASUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keffir Napisano Marzec 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 1, 2005 w sumie to zainstalowalem ta wersje ale nie dziala mi touchpad i mialem problemy z klawiatura wiec spowroem wrzucilem MDK10.1x86_64 poczytam jeszcze na google i sprobuje jeszcze raz moze sie uda zainstalowac bez problemow hehe moj laptopik to hp pavilion zv 5000 z amd3400 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi