maniakk Napisano Kwiecień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2005 Witam, udalo sie komus odpalic na 64bitowej fedorce dzwiek z NForce4 ? Co nalezy dopisac do modprobe.conf po instalacji sterownikow nvidii ? bo to co jest w dolaczonej dokumentacji wywala mi bledy przy uruchamianiu (nie mam ich pod reka bo pisze spod windows) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
messiahone Napisano Kwiecień 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2005 Nie wiem jak na nforce4, ale na nforce 3 wpisy wyglądają następująco (może to coś pomoże): alias snd-card-0 snd-intel8x0 options snd-card-0 index=0 install snd-intel8x0 /sbin/modprobe --ignore-install snd-intel8x0 && /usr/sbin/alsactl restore >/dev/null 2>&1 || : remove snd-intel8x0 { /usr/sbin/alsactl store >/dev/null 2>&1 || : ; }; /sbin/modprobe -r --ignore-remove snd-intel8x0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2005 U mnie dzwięk działał bez problemów... gogabyte K8NF-9 nForce4 Może coś jest nie tak ze sterami od nVidii :?: Na sterach z przed miesiąca wszystko grało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniakk Napisano Kwiecień 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2005 dzieki za pomoc, dziala! jeszcze tylko musze wydumac jak amaroka zmusic do odtwarzania mp3 ale to chyba juz pikus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2005 jeszcze tylko musze wydumac jak amaroka zmusic do odtwarzania mp3 ale to chyba juz pikus To raczej będzie działać: http://80.55.221.90/~gajownik/linux/fedorafaq/#kde-mp3 PS To mój czterychsetny post Mam nadzieję zostać z Wami jeszcze na co najmniej dziesięć razy tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniakk Napisano Kwiecień 8, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2005 heh dzieki - powalcze ale mam kolejny problem - dzwiek startuje mi dopiero w jakies 2 minuty po uruchomieniu KDE, strange Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Structorr Napisano Kwiecień 8, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 8, 2005 ale mam kolejny problem - dzwiek startuje mi dopiero w jakies 2 minuty po uruchomieniu KDE, strange To włącz komputer dwie minuty wcześniej BP, NMSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi