milupo Napisano Maj 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2004 czy wie ktos jak sciagnac fedore 2 ? Na wszystkich serwerach mam brak uprawnien do ogladania tej strony? Co trzeba zrobic zeby sciagnac to z serwera? Prosze o pomoc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2004 hehe prawdopodobnie poczekac do wtorku,oficjalnej daty wydania, kiedy beda dostepne http://fedora.redhat.com/participate/schedule/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milupo Napisano Maj 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2004 ok podziekowal... w takim razie dzieki... poczekam do wtorku... mam nadzieje ze sie juz nic nie przeciagnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[hUbi] Napisano Maj 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2004 ajajajaj... juz sie nie moge doczekac a nie "premiera" nie miala byc 17.05 ? (cos tak sobie ubzduralem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo Napisano Maj 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2004 tez gdzies czytalem ze 17.05 ma wyjsc ale na domowej stronie fedory jest napisane 18.05 wiec trzeba bedzie czekac. A wie ktos moze w jakich godzinach to ma byc udostepnione? Bo ja zasysac zaczalbym od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luka Napisano Maj 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2004 ano miala tez juz mnie "nosi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2004 Miała być 17 ale ją zmienili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[hUbi] Napisano Maj 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2004 hyhy.... az mi sie przypomina sytuacja z grami blizzarda. oni chyba nigdy nie wydali gry w zapowiadanym terminie. ale zawsze byly to prawdziwe hity. oby nie doszlo do tego samego z fedora (mam na mysli czas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Już jest!!! Znalazłem serwer z Fedorą core 2 na Tajwanie Obrazy nazywają się FC2-i386-disc1,2,3,4.iso i jest wersja DVD ale jakoś nie mogę jej zacząć sciągać Chyba jednak jeszcze sie nie da, ale popatrzeć można adres: FC2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalyFigo Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 http://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/fedora...ore/2/i386/iso/ ale nie sprawdzalem czy sie da sciagnac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 sie da sie :-) Wlasnie sciagam :-) Leci cos kolo 50 KB/s ... Pozdroofka :-) Tytus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cpumaster Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Tesh ściongam, hihi . Nie moge się doczekać, aż zainstalooję FE 2!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 http://66.90.75.92/suprnova//torrents/1752...86-isos.torrent BitTorrent Fedora Core 2 - i386 - 4 CD Set Nie jestem pewien co do niej ale sciagam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cpumaster Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Eee... A ktoś wie gdzie jest obraz instalacyjnej...? Jak raz ściągnąłem płyty do jedynki to mialem ten problem że nie było niegdzie instalacyjnej... :/ I CZY WIE KTOŚ CZEMU NIE MA DOSTĘPU DO SERWERA (adres w/w)??? NIE MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ!!! :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Maj 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2004 Też sciągam tylko szkoda że mam słabe łacze ok 11kb/s za 17h będzie 1 płytka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi